Welkom

Daar ga je. Je ging al, maar hoe en waar naartoe? Past dat bij je? Ga ervoor, onderzoek die vragen. Kijk naar je beweging en stroomlijn deze zo dat er voor jou zinvolle en duurzame ontwikkeling ontstaat. Het kan, je hebt er invloed op. Geniet ervan, je mag je leven creëren. Je wordt er continue toe uitgedaagd! Het is jouw leven, wat doe je ermee?

 

Beweging is er altijd en overal. Seizoenen wisselen, rivieren stromen, adem gaat in en uit, gedachten haken in elkaar en acties volgen elkaar op. Niets staat stil, verandering is het leven. Het veranderlijke leven daagt ons continue uit tot leren en ontwikkelen. Maar hoe bepalen we richting? Hoe zorgen we ervoor dat de doelen die we stellen en de acties die we doen, leiden tot de gewenste resultaten en bijdragen aan zinvolle persoonsontwikkeling?

 

Hoe ik dat zie? Eigenlijk heel simpel: ´vlieger je wind´. Gebruik de opwaartse kracht van je verlangens, uitdagingen, dilemma’s en ongenoegens door doelen te formuleren die aansluiten bij wie jij bent, bij je talenten en je passies en de wind gaat als vanzelf voor je waaien. Zo gemakkelijk? Inderdaad zo gemakkelijk! De vlieger wil de lucht in. De vliegeraar stuurt, voelt, volgt, wikkelt af, geniet en leert hoe hij zijn unieke vlieger steeds beter kan laten vliegen.