Talenten- en drijfverenanalyse

“Let the beauty of what you love, be what you do” (Rumi)

 

Ben je op zoek naar jouw passie, uniekheid, droombaan of ideale werk-(omgeving)? Of wil je ontdekken met welke talenten jouw team uitgerust is? De instrumenten Talentenanalyse en Drijfverenanalyse zijn praktische en objectieve methoden om daar achter te komen.

Talenten komen voort uit je persoonlijke gedragsvoorkeuren die bepalen hoe jij activiteiten graag aanpakt. Jouw manier van doen! De online talentenanalyse, die je in ongeveer tien minuten invult, levert je een scherp beeld op van je sterke kanten, jouw unieke profiel en hetgeen jij anderen te bieden hebt. Naast een individueel coachgesprek ontvang je een uitgebreid rapport van 25 pagina’s.

Gun je jezelf nog meer inzicht in je unieke persoonlijkheid? Die verdiepingsslag maak je door de Drijfverenanalyse te doen. De online drijfverenanalyse is een instrument om waarden, normen, interesses en drijfveren bloot te leggen. Het geeft inzicht in wat je drijft in je werk (en daarbuiten uiteraard). De analyse stelt de vraag centraal 'wat motiveert jou in je werk en wat vind je echt belangrijk'? Naast een individueel coachgesprek ontvang je een uitgebreid rapport.

Daar Ga Je kan de talenten- en drijfverenanalyse inzetten bij individuele coaching en teamcoaching, loopbaantrajecten, het opstellen van ontwikkeltrajecten en onderbouwen van selectiebeslissingen.