Achtergrond

Ik ben Petra Seijerlin (1966) en ben initiatiefnemer en eigenaar van

Daar Ga Je.

   


De pedagogische academie bracht mij in contact met de wereld van het proces. ‘Stimulerende eigenschappen in intermenselijk relaties’ was de titel van mijn scriptie en dit onderwerp heeft mij eigenlijk niet meer losgelaten. Er ontstond honger naar meer.

Een studie (Sociale) Psychologie was het gevolg. Hoe leren mensen, wat zet ze er toe aan, hoe faciliteer je dat, wanneer gaat het ogenschijnlijk vanzelf, wat is de rol van communicatie, het werkelijke contact, de ander? Vragen genoeg om het onderzoek gaande te houden!

Gestuurd door mijn vragen heb ik richting in mijn werk bepaald. Van selectiepsycholoog, naar docent, van trainer en organisatieadviseur naar begeleider van jonge talentvolle academici binnen hun organisatie. Vanuit verschillende rollen, steeds gericht op hoe werken mensen hier, hoe maakt dat deel uit van het geheel waarbinnen ze werken, wat is er nodig om optimaal te functioneren en wat is mijn unieke rol daarin?

Steeds meer gaat mijn werk en dus mijn leven over het zoeken naar de kern, de eenvoud, speelsheid en verbinding. Die zoektocht samen doen met de ander is mijn eenvoudige kern, die me verbindt en die ik met bijzonder veel vreugde volg en ontwikkel.

Ik ben Psycholoog NIP en Gecertificeerd Ontwikkelingsgericht© Coach en Gecertificeerd NLP Coach. Ik werk binnen een netwerk van ontwikkelingsgerichte NLP coaches en trainers.